SEO keresőoptimalizálás ügynökségek, online marketing agencies

Javasolt SEO keresőoptimalizálás ügynökségek

Javasolt SEO keresőoptimalizálás ügynökségek

Organikus linkek a Keresőoptimalizálásban

2018. június 03. - Vámbéry Ármin

Organikus linkek a Keresőoptimalizálásban

 

Ez a linkek linkje! Nos, ez az, ami mindenek felett áll, az arany tojást tojó tyúk! No de minden viccet félre téve ez az, ami tulajdonképpen önmagát működteti. Az organikus linkek. azok, amelyeket az emberek más honlapokon, maguktól osztanak meg, és ezzel nagyon sok látogatót vonzanak és növelik az ismeretségét a népszerűségét egy oldalnak. A keresőoptimalizálás szempontjából ez nagyon eredményes. Ami még külön szuper az organikus linkekben, hogy tulajdonképpen semmit sem kell tenned, azt az egyet kivéve, hogy igen csak érdekes és megosztásra érdemes tartalmat hozz létre. Ha ez sikerült, akkor egyáltalán nem lesz szükséged arra, hogy linkkatalógusok fenntartóitól kérj segítséget, hanem csak nyugodtan, hátradőlve, nyugtázhatod oldalad népszerűségét, honlapod eredményességét.

seo_link_exchange.gif

A kifelé mutató linkek

Nos, ezek azok a linkek, melyek a te honlapodról mutatnak másik honlap irányába, és itt nem a lap alján folyton megjelenő ingyenes hirdetésekre kell gondolnod, hanem gondolok itt arra, amit ennek a cikknek a megjelenésekor is tapasztalhatsz, hogy tartalmaz olyan hivatkozásokat, amelyek külső honlapokra irányítanak, melyek minden esetben az aktuális témához kapcsolódóak, és érdekes tartalmakat jelenthetnek a látogatóknak.

A keresőoptimalizálás szempontjából miért is fontos ez?

Ezzel kapcsolatosan sajnos nekem sokszor olyan érzésem van, mintha muszáj lenne titkolnunk, hogy az a tartalom melyet megosztunk milyen forrásból is származik. Miért lenne kellemetlen feltárnunk azt, hogy amit, vagy amiről írtunk, esetlegesen milyen forrásból fakadhat, vagy miért ne lehetne esetlegesen hasznos információk révén az olvasót linkekkel más oldalakra irányítani, vagy akár miért ne lehetne egy linkkel a forgalmazónak a gyártóra hivatkozni.

 

Véleményem szerint az e fajta üzletfilozófia helyén valóbb! Mindenki sokkal többre tartja azt, ha a szövegedbe hasznos tartalmakat linkelsz be. Az emberek sokkal többre értékelik, azt, ha az adott témával kapcsolatosan további tartalmakat érhetnek el, újabb információkhoz juthatnak, elmélyülhetnek az őket érintő témában. Éppen ezért linkelj minél többet, sőt kötelező linkelni, ha így jobban érted a dolog lényegét, persze minden esetben kapcsolódjon a link megfelelően a témakörhöz, és érezni fogod, hogy rövid időn belül milyen eredményeket fog elérni a honlapod.

Linkcsere

A Google minden esetben szigorúan bünteti azt, ha esetlegesen pénzért, vagy valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe teszel ki linket. Ha ezt nem hiszed el akkor olvasd el ezt a keresőoptimalizálással kapcsolatos cikket a linkre kattintva és a többi majd kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://seokeresooptimalizalascegek.blog.hu/api/trackback/id/tr4314019920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása